Site icon Сайт Житомира — 884

Як деактивувати або видалити акаунт Facebook

Як деактивувати або видалити акаунт Facebook

Актуальне Перегляди: 37

Інструкція для тих, у кого Facebook відбирає занадто багато часу і енергії.

  • Як деактивувати акаунт Facebook
  • Як вилучити акаунт Facebook


Залежність від лайків, безцільне прокручування новинних стрічок, агресивні коментатори — можна нарахувати ще багато негативних моментів, пов’язаних із соціальними сервісами. Facebook йде ще далі: заплутаний інтерфейс і велика кількість реклами частіше не допомагають, а тільки заважають спілкуванню з близькими людьми.

Для тих, хто все-таки вирішив порвати з Facebook, сервіс пропонує два варіанти: деактивацію і видалення аккаунта.

Як деактивувати акаунт Facebook

Деактивація передбачає лише тимчасове відключення особистого профілю. Якщо допускаєте, що можете повернутися в Facebook, то цей варіант підходить для вас найкраще.

Ваша сторінка стане невидимою, і її не зможуть знайти через пошук. Але деяка інформація на кшталт відправлених повідомлень буде як і раніше доступна для інших користувачів Facebook. Як тільки ви знову увійдете в аккаунт, його колишній стан повністю відновиться.

Щоб деактивувати свій профіль, увійдіть до нього через сайт Facebook або мобільний додаток і перейдіть до налаштувань. Якщо ви використовуєте Android- або iOS-програму, натисніть «Параметри акаунту», «Загальні», «Керування акаунтом», «Деактивувати». Якщо увійшли через сайт, клікніть «Управління акаунтом» на «Деактивувати аккаунт».

Введіть пароль підтвердження і дотримуйтесь подальших підказок.

Як вилучити акаунт Facebook

Видалення аккаунта стирає всі ваші особисті дані з соціальної мережі безповоротно. Процедура запускається протягом декількох днів (Facebook не уточнює цей термін) після відправки запиту на видалення. У цих часових рамках запит ще можна встигнути скасувати. Повне стирання даних з резервних систем займає до трьох місяців.

Перед вилученням ви можете скопіювати всю інформацію, яка зберігається у вашому акаунті, на комп’ютер. Для цього авторизуйтеся в Facebook через браузер, відкрийте налаштування і клацніть в самому низу сторінки «Завантажити копію ваших даних на Facebook».

Щоб надіслати запит на видалення, перейдіть за цим посиланням з будь-якого пристрою і, якщо потрібно, авторизуйтеся за допомогою акаунта, який хочете стерти. Потім дійте за інструкцією сервісу.

Exit mobile version