Як заблокувати людину в Telegram

Актуальне Перегляди: 56

Захистити себе від небажаного спілкування досить просто.

  • Що потрібно знати
  • Кого можна заблокувати
  • Що станеться після блокування
  • Чи дізнається людина, що її заблокували
  • Як дізнатися, що заблокували вас
  • Як заблокувати людину в Telegram
  • На iOS
  • Спосіб 1
  • Спосіб 2
  • На Android
  • Спосіб 1
  • Спосіб 2
  • macOS
  • В Windows и Linux
  • Спосіб 1


Що потрібно знати

Кого можна заблокувати

Як і інші месенджери, Telegram дозволяє забанити будь-який контакт у разі, якщо ви хочете позбавити себе від нав’язливого спілкування. Це можна зробити у всіх версіях програми, крім веба.

Що станеться після блокування

Після бану людина не зможе надсилати вам ніякі повідомлення, включаючи фото, відео та аудіо. Або, якщо бути точніше, вони будуть відправлятися на сервер, але не доставляться вам. Те ж саме стосується голосових викликів: при спробі зателефонувати не з’являться навіть гудки.

До того ж до цього заблокований користувач не зможе переглянути фото у вашому профілі і не побачить, коли ви востаннє заходили в Telegram. Навіть якщо ви онлайн, у нього відобразиться статус «був у мережі дуже давно».

Чи дізнається людина, що її заблокували

Безпосередньо немає, оскільки Telegram не повідомляє про блокування. Однак, як неважко здогадатися, за описаними вище непрямими ознаками людина зможе зрозуміти, що її відправили в бан. Звичайно, якщо він знає, на що звертати увагу.

Як дізнатися, що заблокували вас

Таким же чином можна зрозуміти, що в чорний список внесли вас. Перейдіть у діалогове вікно з потрібною людиною і спробуйте відкрити фото профілю. Якщо нічого не виходить, а в статусі відображається «був у мережі дуже давно» — значить, вас точно забанили.

Як заблокувати людину в Telegram

На iOS

Спосіб 1

Перейдіть у діалогове вікно з настирливим співрозмовником, тапніть за його назвою і відкрийте меню «Ще».

Виберіть «Заблокувати» та підтвердіть дію.

Спосіб 2

Відкрийте «Параметри», щоб відкрити «Конфіденційність», «Чорний список».

Клацніть «Заблокувати користувача» та виберіть людину у списку діалогів або контактів.

На Android

Спосіб 1

Зайдіть в чат з вартим бану користувачем і натисніть на його ім’я. У профілі тапніть на три точки в правому верхньому куті.

У спливаючому меню клацніть «Заблокувати», а потім знову для підтвердження.

Спосіб 2

Зайдіть до параметрів «Конфіденційність».

Відкрийте «Чорний список» і тапніть «Заблокувати».

Виберіть людину у списку діалогів або серед контактів і підтвердіть блокування.

macOS

Відкрийте листування з людиною, яку бажаєте заблокувати, і клацніть по його ніку.

Натисніть «Ще», виберіть «Заблокувати користувача» і підтвердіть дію, повторно натиснувши «Заблокувати».

В Windows и Linux

Спосіб 1

Зайдіть у діалогове вікно, яке ви бажаєте заблокувати, і натисніть його назву.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *